Visar priser exkl. moms

Ozongenerator Ozoneair PRO

Bildgalleri

Produktbeskrivning

Ozoneair PRO kan användas överallt där obehagliga lukter och mögel lurar: kök, badrum, källare, garage, vind, krypgrunder och fordon.

• Renar ytor på upp till 120 kvm
• Perfekt för rening av hela hus och lägenheter
• Liten och portabel så att du kan enkelt kan ta med dig den överallt
• Helautomatisk – Tryck bara på start så sker processen automatiskt

 

Ozoneair PRO kan användas överallt där obehagliga lukter och mögel lurar: kök, badrum, källare, garage, vind, krypgrunder och fordon. Du kan fullständigt sterilisera ett rum med det koncentrerade ozonet som genereras av Ozoneair. Bakterier, mögel och allergener kan inte överleva så höga koncentrationer av ozon. Det fungerar även på mögel som är djupt förankrat i ditt byggmaterial.

Ozoneair påverkar inte någon i ditt hem däribland gummi, plaster och elektronik. Konventionella ozonprodukter kan snabbt oxidera och skada dessa material men med Ozoneair förblir de opåverkade. Tänk på att djur, växter och människor inte befinner sig i utrymmet som renas.

Liten och portabel så att du kan enkelt kan ta med dig den överallt

– Säkerställ till att inga växter, djur eller människor är närvarande i området innan behandlingen påbörjas.
– Stäng och täta utrymmet för att undvika läckage av ozon till närliggande utrymmen där växter, djur och människor befinner sig.
– Tiden innan ett utrymme kan beträdas efter avslutad behandling är två timmar. Om utrymmet behöver beträdas snabbare, vädra ordentligt och försäkra dig om att allt ozon är försvunnet.

Produktdetaljer

Varumärke Ozoneair
Modell PRO
Längd 290 mm
Bredd 210 mm
Höjd 300 mm
Vikt 6,3 kg
Kapacitet 5 - 120 m²
Effekt 80 W

Datablad

Faktablad

Hyrpriser

Per dygn 300 kr BOKA
Per helg 500 kr BOKA

Betalning sker mot faktura eller via Swish vid utlämningstillfället.

Bokningsförfrågan

OBS! Detta är endast en bokningsförfrågan och vi kan inte garantera att hyresobjektet finns tillgängligt för den valda perioden. Vänligen invänta bekräftelse från oss för att vara säker på att objektet finns ledigt eller ring oss för att kontrollera tillgängligheten.

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD