Visar priser exkl. moms

Elhydraulisk vedklyv Faxes 500 mm

Produktbeskrivning

Maskinen har en robust och mycket beprövad konstruktion. Stor omsorg har lagts på val av material och komponenter vilket ger modellen den prestanda som krävs för att klyva all slags ved upp till 500 mm.

Högsta säkerhet och användarvänlighet garanteras genom att alla maskiner tillverkas och utvecklas i Sverige. Uppbyggnad Elmotor och hydraulpump sitter välskyddade och lågt placerade och på benstativet.

Stativet är försett med lättrullade massiva gummihjul som gör maskinen enkel att förflytta. Stommen utgörs av en kraftig RHS-balk som även tjänar som oljetank. Uppläggningsbordet där vedkubben läggs är gjord i 8 mm bockad plåt.

Kniven är gjord i stål och kan även förses med vändbar 4-kniv som höjer klyvens kapacitet. Användning Klyven manövreras med två kraftiga spakar med ergonomisk placering.

Båda spakarna måste vara påverkade för att kolven skall gå framåt. Så fort operatören släpper en av spakarna stannar kolven. Släpps båda spakarna går kolven snabbt tillbaka till utgångsläget.

Tryckkraften uppgår till hela 7 ton vid 210 bars tryck.

 

Levereras med 4-kniv

Produktdetaljer

Varumärke Faxes
Modell 500 mm
Längd 1500 mm
Bredd 700 mm
Vikt 115 kg
Max.längd ved 500 mm
Klyvtid 4 sek
Returtid 1,5 sek
Knivlängd 290 mm
Motoreffekt 3 kW/ 3fas
Arbetshöjd 700 mm
Hydraulolja typ 32 eller 46

Hyrpriser

Per dygn 250 kr BOKA
Per helg 400 kr BOKA

Betalning sker mot faktura eller via Swish vid utlämningstillfället.

Du kanske även behöver hyra...

Bokningsförfrågan

OBS! Detta är endast en bokningsförfrågan och vi kan inte garantera att hyresobjektet finns tillgängligt för den valda perioden. Vänligen invänta bekräftelse från oss för att vara säker på att objektet finns ledigt eller ring oss för att kontrollera tillgängligheten.

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD